Lingerie voor jouw partner kopen

Een leuk lingeriesetje kan een flinke dosis spice leveren aan een nacht met jouw partner. Niet alleen is het erg leuk om naar te kijken, het is vaak voor de drager ook heel spannend. Met een verjaardag of een jubileumdag kan lingerie dan ook het perfecte cadeautje zijn. Uiteraard geef je dit wel in het privé, dus laat jouw partner niet een spannend setje hoeven uitpakken wanneer de familie op de koffie komt. Het is nogal een spannende taak voor veel mensen om een winkel binnen te stappen en te gaan speuren naar lingerie. Ondanks dat het heel normaal is voelen mensen zich toch vaak gegeneerd. Om met een duidelijk doel iets bij een lingerie winkel aan te schaffen heb ik hier een paar tips en weetjes voor je!

Denk ook aan jouw partner

Waarschijnlijk hebben jullie niet honderd procent dezelfde smaak wanneer het om sexy gaat. Bedenk je dus goed wat jouw partner leuk vindt om te dragen. Het moet namelijk voor alle partijen een bonus zijn, en dat kan ook makkelijk. Het lijkt misschien typisch iets voor de man om van te genieten om naar te kijken, maar vrouwen vinden het vaak ook wel opwindend om zichzelf erg sexy te voelen. Probeer daarom een beetje informatie in te winnen over waar jouw partner zich lekker sexy of comfortabel in voelt. Misschien houdt jouw partner bijvoorbeeld van een volledig setje met een meer dominant uiterlijk, of juist een heel schattig setje.

Maat en soort

Probeer erachter te komen wat voor maat jouw partner nodig heeft. Misschien weet je dit al, maar het kan ook zijn dat je hier even voor in de kastjes moet speuren. Let hierbij op zoveel mogelijk verschillende soorten maten, zoals bh-maat, taille en andere maten. Probeer ook een beetje in te schatten wat voor soort ondergoed en nachtkleding jouw partner draagt. Zijn dit voornamelijk strakke of losse kledingstukken, met of zonder kant, push-up of niet en ga zo maar door. Let ook goed op de kleur. Misschien vind jij een rode kleur erg mooi, maar als jouw partner voornamelijk zwarte kleding en ondergoed heeft, dan is die keuze wat veiliger.

Praat met de medewerkers

Zoals ik al zei voelen mensen zich vaak gegeneerd wanneer zij een winkel in moeten. Eigenlijk is dat natuurlijk nergens voor nodig. De mensen die in een lingerie winkel werken krijgen zoveel klanten die om precies dezelfde reden hun winkel binnenkomen dat het voor hen echt geen probleem is om op een normale manier advies te geven! Zie je ergens een lingerie sale, wees dan niet bang om gewoon naar binnen te stappen.