Een mooie glimlach met Oral B opzetborstels

Iedereen weet dat je een eerste indruk maar één keer kunt maken. Dus moet je zorgen dat deze zo goed mogelijk is. Het eerste waar veel mensen naar kijken als je binnenkomt is je glimlach. Is je glimlach oprecht? Zijn je tanden schoon? Met Oral B opzetborstels weet je zeker dat dát wel goed zit. Als je ze maar vaak genoeg gebruikt. Ook het verwisselen van de Oral B opzetborstels is belangrijk. Dit moet je met enige regelmaat doen, anders poets je alleen maar bacteriën terug je mond in. Vies idee eigenlijk.

Oral B opzetborstels zijn zo duur!

Natuurlijk betaal je wel wat voor Oral B opzetborstels. Maar je haalt dan ook de beste kwaliteit in huis die je je maar kunt bedenken. En je mondgezondheid is natuurlijk ook wat waard. Wanneer je goed poetst, zorg je ervoor dat je minder kans hebt op gaatjes, minder kans hebt op een slechte adem en minder kans hebt op ontstekingen. En dat is wat telt. Het fijne van de Oral B opzetborstels is dat ze in diverse soorten verkrijgbaar zijn. Dus voor ieder gebit zijn er geschikte Oral B opzetborstels te vinden.
Oral B opzetborstels

Een alternatief voor Oral B opzetborstels

Zoals net besproken, kunnen Oral B opzetborstels best aan de prijs zijn. Dat komt deels omdat Proctor & Gamble (de eigenaren van Oral B) veel reclame maken voor de tandenborstels. Deze reclame uitgaven moeten natuurlijk terugverdiend worden. Maar als je zomaar overstapt naar een goedkoper merk, kan dat je duur komen te staan. De kans is namelijk aanwezig dat de goedkopere opzetborsteltjes niet op jouw elektrische tandenborstel passen. Toch is er wel een goedkoper alternatief voor handen. Kijk maar eens op de site die ik bovenaan genoemd heb. Je ziet daar een goed alternatief voor de opzetborstels van Oral B. De vraag is alleen: durf je het te proberen?

Poetsinstructie van de mondhygiënist

Het klinkt gek, maar als je voor het eerst elektrisch gaat poetsen is het wel verstandig om contact op te nemen met een mondhygiënist. Hij of zij kan je precies vertellen welke Oral B opzetborstels geschikt zijn voor jouw gebit en hoe je je elektrische tandenborstel moet gebruiken. Want elektrisch poetsen is toch weer heel anders dan poetsen met een handtandenborstel. De mondhygiënist weet van de hoed en de rand op het gebied van tandenborstels en Oral B opzetborstels. De kans is erg groot dat hij of zij die zelf ook gebruikt.