Nubikk hét merk voor de schoenen van beauties

Nubikk schoenen een Nederlands merk

Er zijn niet veel Nederlandse merken met zo een grote naamsbekendheid als Nubikk. Dit merk is een trendy schoenenmerk met  verschillende typen schoenen. Het merk heeft zowel sneakers als laarzen en is met heel veel verschillende soorten te kleding goed te combineren. Een korte tijd geleden waren er nog vrij weinig mensen die van het merk Nubikk afwisten. In de grotere winkels kun je nu verschillende modellen Nubikk schoenen vinden. Hier kun je lezen over het combineren van de verschillende soorten schoenen van dit merk met de oorsprong in Nederland. Én een hele hoop andere leuke weetjes.

De Nubikk YeYe modellen

De YeYe collectie is een brede en erg uiteenlopende collectie. De Nubikk schoenen uit deze collectie hebben voor elk type kleding de juiste match. De schoenen uit de YeYe collectie kom je heel vaak tegen. De schoenen kunnen met heel veel verschillende dingen gecombineerd worden. toch kun je soms wel wat tips gebruiken met betrekking tot het combineren van de Nubikk schoenen met je kleding.

Casual outfits en Nubikk

De Nubikk schoenen passen vooral bij casual outfits erg goed. Met een simpele outfits als een T-shirt en jeans kun je heel veel kanten op. Door voor deze schoenen met een printje te gaan maak je de casual outfit een stuk minder casual. Door een opvallend kledingstuk te dragen (in dit geval schoenen) bij een ietwat saaie outfit ziet het er stukken leuker uit. Je kunt met een casual outfit dus het beste gaan voor de schoenen met een print of licht (opvallende) kleur.

Nette kleding combineren met Nubikk YeYe

Voor de wat nettere kleding is er bij dit merk ook genoeg keus. De YeYe collectie heeft voor elk soort nette outfit een paars schoenen die zorgen voor een goed gecombineerde nette outfit. Nette kleding bestaat vaak uit wit en of donkere kleuren. Door de schoenen dan juist in de tegenovergestelde kleur te dragen, ziet dat er toch leuk uit.

Je schoenen en accessoires

Het leukste aan het combineren van kleding is matches zoeken. Welke kleuren, printen en stoffen passen nu precies bij elkaar? Iets dat altijd bij iedereen werkt is het combineren van je accessoires met je schoenen. De meeste accessoires zoals riemen, sjaaltjes en sieraden zijn vaak gemakkelijk te combineren met een paar schoenen van merken als Nubikk, Gabor en Antony Morato. Zwart staat in principe bij alles, maar kan een beetje saai overkomen. Als je niet wilt opvallen kun je het beste gaan voor een donkerdere kleur paars of groen. Een paar leuke schoenen erbij en voíla je bent helemaal klaar om de deur uit te gaan.